Gulvservice til erhverv i København, Nordsjælland og omegn

Få et tilbud på gulvservice til erhverv

Hos Frb. Gulve tilbyder vi gulvservice til erhverv i hele København, Nordsjælland og omegn. Vi har i dag en stor fast kundekreds blandt boligselskaber, malermestre, entreprenører mm., og vi står klar til at hjælpe dig!

Vi kan blandt andet hjælpe med gulvafslibning / gulvafhøvling, gulvlægning, forskellige efterbehandlinger af gulve mm.

Professionel gulvservice til erhverv

Vi ved at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet alle er vigtige parametre, når vi skal færdiggøre vores opgaver. Vi har derfor stort fokus på altid at levere vores arbejde til den aftalte tid og tilmed i en høj kvalitet. Vi anvender kun nye miljørigtige maskiner, og som noget nyt kan vi også tilbyde støvfri gulvslibning.

Certificeret hos Bona

Vi samarbejder med de største leverandører på markedet, og vi anvender kun godkendte og gennemprøvede produkter. Vi er alle certificeret hos Bona og kan blandt andet tilbyde Coverservice med 3 års garanti, vedligeholdelsesaftaler og professionel rådgivning. Vi er yderst konkurrencedygtige, uden at vi går på kompromis med kvalitet og tidsplaner.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt vores erhvervskonsulent Bent Mouritzen på telefon 51 30 70 66 eller henvend dig via vores kontaktformular.

Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os i fællesskab finde den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Vi ser frem til din henvendelse og til at give dig et super tilbud på servicering af dine gulve.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Medlem af: