LinoSlib giver dit linoleumsgulv nyt liv 

Har dine linoleumsgulve fået et slidt og ridset udseende?

Så er LinoSlib en metode, der kan gøre dit linoleumsgulv pænt igen. Det er en fordel at vælge denne renoveringsteknik, da det er en billigere og hurtigere løsning, end hvis du vælger at udskifte dit gamle linoleumsgulv med et helt nyt.

Gecko-Frb. Gulvservice holder til på Frederiksberg, men vi tilbyder behandling af linoleumsgulve i hele København og Nordsjælland.

Ring til telefon 51 30 70 66 i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for LinoSlib.

Hvad er fordelen ved LinoSlib?

Den tidligere og mest kendte metode for behandling af linoleumsgulve går ind og giver en grundig rens, hvorimod denne nye metode både renser og behandler.

Af andre fordele kan bl.a. nævnes:

  • Dit gulv får en finish, der giver det samme flotte udseende som nyt
  • En ny mat og slidstærk overflade, der er nem at rengøre

Professionelle medarbejdere

Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der er specialister i gulvrenovationer. Vi sætter en ære i altid at levere vores arbejde i en høj kvalitet og til den aftalte tid. Vores medarbejdere rådgiver dig gerne i, hvilken løsning der er den bedste i forhold til dit linoleumsgulv.

Få et uforpligtende tilbud på LinoSlib

Kontakt os i dag på telefon 51 30 70 66 og få et godt tilbud på renovering af dit linoleumsgulv med LinoSlib. Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelsen heraf. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Medlem af: