Om Frb. Gulve​

Mangeårig erfaring og godt håndværk​

Din lokale gulvmand i København, Nordsjælland og omegn

Med over 17 års erfaring og mange tusinde kvadratmeter gulve, har vi opnået en viden og kompetence, som vi glædeligt deler ud til vores kunder. Vores motto er "BYENS FLOTTESTE GULVE", og det er, hvad du får, når du vælger Gecko-Frb. Gulvservice.

Vi anvender kun de bedste materialer, og vi investerer løbende i nye og mere miljøvenlige maskiner, da vi ønsker at udføre vores arbejde med omtanke for miljøet.

Gulvmand med dig i centrum

Vi lægger stort vægt på, at du får den rigtige rådgivning, så det bedste resultat opnås hver gang. Vi er derfor altid meget omhyggelige med vores gulvarbejde, og vi forlader aldrig en opgave før, den er løst med det ønskede resultat.

Før, under og efter vores arbejde sørger vi altid for at have en god dialog med vores kunder for at sikre, at vi opfylder dine ønsker. Vi får størstedelen af vores kunder gennem anbefalinger, hvilket vi er meget stolte over.

Professionelle medarbejdere

Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der står klar til at hjælpe med din gulvopgave. Alle vores medarbejdere går til enhver opgave med den samme høje entusiasme, og de leverer altid et arbejde i en meget høj kvalitet.

Vores medarbejdere opdateres løbende i nye teknikker, og de er alle certificeret i Bona laksystemer. Det betyder, at vi kan tilbyde Bonas coverservice med 3 års garanti.

Få et uforpligtende tilbud på en gulvmand i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon [object XMLDocument] eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en gulvmand i Storkøbenhavn. Fortæl os om din opgave, og lad os udforme et uforpligtende skriftligt tilbud til dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde.

VI DÆKKER KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND​

Om Frb. Gulve ApS

Frb. Gulve har over 17 års erfaring i gulvlægning og gulvbehandling i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds - derfor elsker vores kunder os! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

kontakt Frb. Gulve

Finsensvej 37, 2000 Frederiksberg

CVR-nummer: 39757044

Telefon: 5130 7066

​E-mail: kontakt@frbgulve.dk​

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.00

medlem af byg garanti​

Som medlem af garantiordningen Byg Garanti kan du altid være sikker på godt håndværk, udført af erfarne håndværkere.

gulv