Gulvservice i København, på Amager og omegn

Lad os give dine gulve en overhaling

Ved gulvslibning er det vigtigt, at du opnår et kvalitetsbevidst langtidsholdbart resultat. Hos Frb. Gulve har vi mange års erfaring i branchen og alle vores opgaver udføres af vores kompetente fagfolk, der har sans for detaljer og det gode håndværk. Vi laver en præcis tidsplan for, hvor lang tid vi skal bruge, og vi overholder altid de aftalte betingelser og leveringsfrister.

Få et uforpligtende tilbud på gulvservice

Kontakt os gerne på telefon 51 30 70 66 eller via vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på gulvservice i København, Amager, Nordsjælland og omegn.

Vi ser frem til tage imod din henvendelse.​

Som en del af vores gulvservice tilbyder vi at hjælpe dig med at få dit indbo flyttet og opbevaret. Du kan også vælge en slutrengøring, så du hurtigt kan få glæde af dine nye flotte gulve.

Professionel rådgivning

Slibningen af dine gulve er yderst vigtig for, hvordan dine gulve efterfølgende skal passes. Vi rådgiver dig, så du kan træffe den rette beslutning ud fra dine ønsker og behov. Når du vælger os til at udføre din gulvservice, kan vi tilbyde dig en slibeprøve. Det giver dig muligheden for at se, hvordan dine gulve vil se ud med forskellige behandlinger, inden du træffer dit endelige valg.

Få et eftersyn af dine gulve hvert år eller efter behov

Vi tilbyder løbende service, når du efterfølgende skal behandle dine gulve, så du kan sikre dig, at dine gulve altid fremstår flotte og velholdte. 

Du kan også vælge et servicekit med vejledning, så du selv kan udbedre mindre skader, og naturligvis får du også en vejledning i, hvordan du skal passe dine gulve.​

VI DÆKKER KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND​

Om Frb. Gulve ApS

Frb. Gulve har over 17 års erfaring i gulvlægning og gulvbehandling i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds - derfor elsker vores kunder os! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

kontakt Frb. Gulve

Finsensvej 37, 2000 Frederiksberg

CVR-nummer: 39757044

Telefon: 5130 7066

​E-mail: kontakt@frbgulve.dk​

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.00

medlem af byg garanti​

Som medlem af garantiordningen Byg Garanti kan du altid være sikker på godt håndværk, udført af erfarne håndværkere.

gulv