Gulvløsninger til erhverv

Gulvservice til erhverv i København, Nordsjælland og omegn

Få et tilbud på gulvservice til erhverv

Hos Gecko-Frb. Gulvservice tilbyder vi gulvservice til erhverv i hele København, Nordsjælland og omegn. Vi har i dag en stor fast kundekreds blandt boligselskaber, malermestre, entreprenører mm., og vi står klar til at hjælpe dig!


Vi kan blandt andet hjælpe med gulvafslibning / gulvafhøvling, gulvlægning, forskellige efterbehandlinger af gulve mm.

Professionel gulvservice til erhverv

Vi ved at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet alle er vigtige parametre, når vi skal færdiggøre vores opgaver. Vi har derfor stort fokus på altid at levere vores arbejde til den aftalte tid og tilmed i en høj kvalitet. Vi anvender kun nye miljørigtige maskiner, og som noget nyt kan vi også tilbyde støvfri gulvslibning.

Certificeret hos Bona

Vi samarbejder med de største leverandører på markedet, og vi anvender kun godkendte og gennemprøvede produkter. Vi er alle certificeret hos Bona og kan blandt andet tilbyde Coverservice med 3 års garanti, vedligeholdelsesaftaler og professionel rådgivning. Vi er yderst konkurrencedygtige, uden at vi går på kompromis med kvalitet og tidsplaner.

Få et uforpligtende tilbud​

Kontakt vores erhvervskonsulent Bent Mouritzen på telefon [object XMLDocument] eller henvend dig via vores kontaktformular.


Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os i fællesskab finde den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Vi ser frem til din henvendelse og til at give dig et super tilbud på servicering af dine gulve.

VI DÆKKER KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND​

Om Frb. Gulve ApS

Frb. Gulve har over 17 års erfaring i gulvlægning og gulvbehandling i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds - derfor elsker vores kunder os! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

kontakt Frb. Gulve

Finsensvej 37, 2000 Frederiksberg

CVR-nummer: 39757044

Telefon: 5130 7066

​E-mail: kontakt@frbgulve.dk​

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.00

medlem af byg garanti​

Som medlem af garantiordningen Byg Garanti kan du altid være sikker på godt håndværk, udført af erfarne håndværkere.

gulv