Gulvafslibning af alt fra træ- til linoleumsgulve 

Vi er eksperter i professionel slibning af gulve

Er det blevet tid til en gulvafslibning eller gulvafhøvling? Så lad os give dig byens flotteste gulve. Hos Frb. Gulve får du professionel afslibning af gulve til en pris, der er yderst konkurrencedygtig. En slibning kan være et godt alternativ til at lægge et helt nyt gulv, da det er en nemmere og billigere løsning.​

Vi har serviceret tilfredse kunder siden 2000, og du kan blive den næste. Vi servicerer private, erhverv og det offentlige, herunder hospitaler, i blandt andet København, Frederiksberg og Nordsjælland samt andre steder.

Vi har både overenskomst og pensionsordning for vores medarbejdere, og vi er medlem af både Gulvbranchen og Byg Garanti. Vi blev nomineret til årets håndværker i 2016, 2017, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023, og derfor kan du altid forvente høj kvalitet.

Udbedring af ridser, mærker, misfarvning og slitage

Slibning af gulve, herunder gulvafhøvling, anvendes til at udbedre ridser, mærker og slitage på trægulve, linoleumsgulve og lignende. En gulvslibning kan endvidere foretages på hele gulve med slidt lakering, misfarvning og limrester fra gulvtæpper. Det kan også være, at du blot ønsker et nyt udseende.​

​Vi fjerner typisk 1-2 millimeter af slidlaget, men forskellige træsorter kræver forskellige behandlinger. Derfor bør du overlade opgaven til en fagmand. Vi starter altid med en faglig vurdering, og i samråd med dig finder vi frem til den rette slibe- og overfladebehandling.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Lakering
  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Ludbehandling
  • Oliebehandling​
  • Sæbebehandling
  • Og så videre.

Hvad er forskellen på gulvslibning og gulvafhøvling?

Vi skelner ikke mellem gulvafslibning og gulvafhøvling – det er hos os én og samme ting. Vores gulvbehandlinger tages altid udgangspunkt i det konkrete gulv og i de individuelle ønsker. Derfor betyder det ikke så meget, hvad man kalder det. Det vigtigste er, at dine gulve får en behandling, som du bliver tilfreds med.

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser for gulvafslibning er afhængig af, hvor mange gange gulvet skal slibes. Dertil kommer den efterfølgende overfladebehandling. Materialet kan også have en betydning. Der er for eksempel forskel på et massivt trægulv og et mere skrøbeligt materiale.

Vi sender gerne en gulvmand ud for at se nærmere på dit gulv og for at lave et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 51 30 70 66 eller via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.​

Vi tilbyder også solide New Yorker gulve og industrigulve. Læs mere her

VI DÆKKER KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND​

Om Frb. Gulve ApS

Frb. Gulve har over 17 års erfaring i gulvlægning og gulvbehandling i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds - derfor elsker vores kunder os! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

kontakt Frb. Gulve

Finsensvej 37, 2000 Frederiksberg

CVR-nummer: 39757044

Telefon: 5130 7066

​E-mail: kontakt@frbgulve.dk​

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.00

medlem af byg garanti​

Som medlem af garantiordningen Byg Garanti kan du altid være sikker på godt håndværk, udført af erfarne håndværkere.

gulv