​Industrigulve til alle former for erhverv

Vi er specialister i langtidsholdbare gulve

Skal du have lagt et eller flere industrigulve i virksomheden? Så lad os finde frem til en god løsning og lægge gulvet for dig. Hos Frb. Gulve har vi specialiseret os i at lave solide og langtidsholdbare gulve til stort set alle formål, og vi kommer meget gerne ud til dig.

Vi har leveret utallige gulvløsninger til vores mange glade og tilfredse kunder siden år 2000. Vi servicerer alle former for erhverv blandt andet på Frederiksberg, i København og i Nordsjælland samt alle mulige andre steder. Vores kunder kan altid forvente kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vores medarbejdere har naturligvis pensionsordning, ligesom vi har en overenskomst. Dertil kommer, at vi er medlem af Gulvbranchen og Byg Garanti, og at vi i øvrigt er blevet nomineret til årets håndværker syv gange siden 2016.​

Fugefrie, modstandsdygtige og rengøringsvenlige

Vi lægger alle typer industrigulve, men der er typisk tale om epoxygulve. De har en fugefri overflade, der samtidig er modstandsdygtig over for hårdt slid. Dertil kommer, at de er rengøringsvenlige. Epoxy er i det hele taget langt nemmere at rengøre og vedligeholde end andre gulvbelægningstyper.

Fordelen ved et epoxygulv er også, at det modstandsdygtigt over for blandt andet svag syre, organiske opløsningsmidler, olie og benzin med videre. Epoxy er især velegnet til betongulve, men vi tilbyder også andre belægninger.

Vores erfarne gulvspecialister gennemgår gerne de forskellige muligheder for et industrigulv. Når vi er blevet enige om pris og belægning, sikrer vi et ordentligt håndværk, der holder i mange år.

Kontakt os for at høre mere om industrigulve

Du er velkommen til at lave en aftale med os, hvis du ønsker hjælp og vejledning i valg af industrigulve af epoxy eller andre belægninger. Vi kommer gerne ud til dig for at se nærmere på opgaven og for høre om dine ønsker og behov. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på at lægge industrigulvet.​

Vi tilbyder også rensning og renovering af linoleumsgulve. Læs mere her.

VI DÆKKER KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND​

Om Frb. Gulve ApS

Frb. Gulve har over 17 års erfaring i gulvlægning og gulvbehandling i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds - derfor elsker vores kunder os! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

kontakt Frb. Gulve

Finsensvej 37, 2000 Frederiksberg

CVR-nummer: 39757044

Telefon: 5130 7066

​E-mail: kontakt@frbgulve.dk​

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.00

medlem af byg garanti​

Som medlem af garantiordningen Byg Garanti kan du altid være sikker på godt håndværk, udført af erfarne håndværkere.

gulv