Polyurethangulve – komfortgulve til private og erhverv

Vi laver kvalitetsgulve til konkurrencedygtige priser

Overvejer du at få lagt et eller flere polyurethangulve? Så er vi det rette sted at henvende sig. Hos Frb. Gulve har vi specialiseret os i polyurethan, som vi lægger hos både private, erhverv og offentlige myndigheder.

Vi har lavet gulvarbejde og gulvafslibning for glade og tilfredse kunder siden 2000. Vi kører ud til kunder blandt andet på Frederiksberg, i København og i Nordsjælland samt adskillige andre steder. Vi laver også gerne dine gulve, og du kan naturligvis forvente kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Vores medarbejdere har pensionsordning. Derudover har vi overenskomst, og vi er medlem af Gulvbranchen og Byg Garanti. Vi er i øvrigt blevet nomineret til årets håndværker syv gange mellem 2016 og 2023.​

PU-gulve er bløde, lydabsorberende og vandtætte​

Polyurethangulve, der også kaldes for PU-gulve, er såkaldte komfortgulve, som er bløde og behagelige at gå på. Samtidig er de vandtætte, rengøringsvenlige og lydabsorberende.​

​Derfor er det en velegnet løsning til for eksempel et køkken eller badeværelse. Derudover er det en velegnet løsning til erhvervs- og industrilokaler, hvor gulvene bliver udsat for vand og slid.

Polyurethan kan kort sagt lægges på alle slags overflader lige fra betongulve til trægulve. Der er også mange, som ønsker PU-gulve i dagligstuen.

Vores erfarne gulvspecialister fortæller gerne mere om de forskellige muligheder, så vi kan finde frem til den bedste løsning for dig. Herefter sørger vi for at levere et godt og solidt håndværk, som du kan glæde dig over i mange år.​

Få mere information om vores polyurethangulve

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til polyurethan og vores priser. Vi sender gerne en gulvmand ud til dig for at besigtige dit gulv og for at få en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på at lægge et eller flere PU-gulve.

VI DÆKKER KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND​

Om Frb. Gulve ApS

Frb. Gulve har over 17 års erfaring i gulvlægning og gulvbehandling i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi forlader aldrig en opgave, før du er tilfreds - derfor elsker vores kunder os! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

kontakt Frb. Gulve

Finsensvej 37, 2000 Frederiksberg

CVR-nummer: 39757044

Telefon: 5130 7066

​E-mail: kontakt@frbgulve.dk​

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.00

medlem af byg garanti​

Som medlem af garantiordningen Byg Garanti kan du altid være sikker på godt håndværk, udført af erfarne håndværkere.

gulv